A kezelések ruhában történnek TAOline párnákon a Sóbarlang kistermében mely ideális egészségjavító közeget biztosít a sópára és a magas negatív ion telítettség miatt, valamint a több tonna  himalája kristálysó stresszoldó, nyugtató fényének köszönhetően. Az árak tartalmazzák a sóterápiát is.

Igény esetén házhoz is megyek!

Kezelések

A koronavírus által okozott nehéz gazdasági és élethelyzetek miatt úgy döntöttem, hogy amíg nem tér vissza az élet a régi kerékvágásba, addig lejjebb viszem az áraimat.
Ezzel szeretnék minél több embernek segíteni, aki most nehéz helyzetbe került. Ebben a mindannyiunk számára nagyobb kihívásokat jelentő, stresszesebb helyzetben még nagyobb szükség van az energia rendszerünk kiegyensúlyozására.

Kérem minden esetben telefonáljon mielőtt jönne. Ha nem tudom felvenni mert kezelek kérem küldjön üzenetet és visszahívom!

Japán kiropraktika

12.000 Ft 7.900 Ft
Nyak, váll, gerinc és csípő ízületi manipulációk, kimozgatások masszázzsal és köpölyözéssel kombinálva. Lágy, fájdalommentes de nagyon hatékony módszer.
Amennyiben a tünetek 3-4 napon belül nem enyhülnek vagy szünnek meg teljesen, akkor lehetőség van egy célzott utókezelésre.

Zen Shiatsu kezelés

60 perc / 14.000 Ft 9.900 Ft
Testünk fő energia (meridián) rendszerével dolgozva, összehangolja az összes szervrendszer működését. A kezelés fókusza és az alkalmazott módszerek a pillanatnyi állapotot követik, nincs sablon. Hatékonyan alkalmazható krónikus problémáknál, és azokban az esetekben amikor nincs fizikai elváltozás diagnosztizálva. Stresszoldó és energetizáló.

Kismama shiatsu

60 perc / 12.000 Ft 9.900 Ft
A várandósság ideje alatt felmerülő testi és-lelki változások támogatása, a csípőizület lazítása, a derék és keresztcsont fájdalmak enyhítése. A kezelés erre a célra tervezett speciális támasztó párna rendszerben történik, amely lehető teszi a hasonfekvést egészen a harmadik trimeszter kezdetéig (a pocak méretétől függően akár tovább is)

Masszázs csomagok

Krónikus fájdalmak vagy régóta fennálló problémák, tünetek esetén általában 3-5 kezelés után érhetünk el lényeges javulást, változást! Majd az elért eredmény hosszútávú megtartásához általában havi egy szintentartó kezelés javasolt.

Értékelések a kezeléseimről