Japán kiropraktika – Seikotsu Ho

Köszönöm hogy ellátogattatok weboldalamra! Bácskai Balázs shiatsu-gyógyász és kiropraktőr vagyok, 10 éve foglalkozom különféle Japán masszázs típusokkal, Zen Shiatsu és Japán Kiropraktika kezeléseket nyújtok. Rólam bővebben itt olvashattok. A videok a Sóbarlang kistermében készültek ahol a kezelések történnek.

Mondanék pár szót a japán kiropraktikáról avagy Seikotsu Ho-ról. Egy kezelés során a csontok és ízületek korrekciója a cél. Ilyenkor a test teljes struktúráját hangolom össze, elsősorban az ízületek és a vázizomrendszer szintjén, nyújtások kimozgatások révén. Ez hasonlít az Európában elterjedt kiropraktikai (csontkovács) technikákhoz.

Amiben más viszont, az az, hogy Japánban ritkán nyújtanak kizárólag kiropraktikai kezeléseket, ez mindig egy teljes szerv- és energiarendszerrel dolgozó kezelésnek a része. Mivel nagyon nagy erre az igény, végzek kizárólagos kiropraktikai kezeléseket, de mindig felhívom a vendégeim figyelmét arra, ha egy komplex Shiatsu kezelés hatékonyabban segíti a gyógyulást amely szintén tartalmazza a kiropraktikai elemeket is.

Árakról bővebben

Értékelések

Kezeléseim

TAOline Támasztó Párna

A kezelések ruhában történnek TAOline párnákon. A párnák használata lehetővé teszi az izmok és szövetek teljes kikapcsolódását, ezáltal ideális a kiropraktikai és Shiatsu kezelésekhez is.

Értékelések a kezeléseimről